Выступаю за мiр i веру...

Галина Хейлик
Выступаю за мiр i веру,
што прачнуцца сэрцы людзкiя.
Нiякага не маю даверу,
якi будзяць войны лiхiя.

Калi б людзi  мозг уключалi -
не здарылася б столькi няшчасця.
Калi б верылi, сэрцам кахалi -
абышло б гэту Зямлю нянасце.

Прызываю вас, чалавекi, 
прачынайцеся, бойцеся Бога.
Мы жывем тут хвiлiнку, не векi.
Хай вам сцелецца роу"на дарога.

25.02.2023
Гародня