З днём народження т тонька р дненька!

Ярослав Шарах 5
З днем народження тітонька рідненька!
Від щирого серця вітаємо тебе.
Нехай життя твоє буде солоденьке.
Нехай день привітаннями, та квітами цвіте.

Бажаємо здоров'я міцного, миру, та любові,
Достатку, довголіття, радісних подій.
Обіймів теплих, моментів, що святкові,
Та здійснення твоїх казкових мрій!

24.02.23р.
Ярослав Шарах 5.