Числа

Олег Кит
О, ви! Ті, хто дивляться за світом
Всі наші судді, вчителі
Хоч ви за межами буття
Оцінки в атестатах, бали
Борги на карті, ставки, паспорти
Під вашим керівництвом від початку
І тут, і там
Ми з вами назавжди!
Все є число
Від дня народження до смерті
Від перших цифр до підсумкової межі
Хоч Піфагор і був практично богом
Про числа знаємо і чимало ми!