35th

Ян Ждан
Привіт, скорботні тридцять п'ять..!
А мрії і під час війни не сплять...
Я бачу у мільйонах рідних лиць —
безцінну українську міць..!
Привіт, чудові тридцять п'ять,
А мрії за звитягою летять..!