Ти зможеш?

Дарья Тимошенко
Ти зможеш бути вірним у дрібницях,
У тому, з чим зтикаємось щодня?
Для мене принципова є різниця -
Хто буду я: кохана чи рідня.

Багато що вирішують деталі.
Скажи мені, як ставишся до них?
Щоб пристрасть відчувалась і надалі,
Не треба промовляти клятв гучних.

Потрібно мати чемність і повагу,
В стосунках бути чуйним і легким,
Турботі віддавати перевагу
І в пестощах лишатися палким.