Веснянi пролiски

Александр Филенко
                ***
Знов розквітнуть проліски
Та втечуть калюжі,
Пусть в рассветном поиске
Жизнь с весной закружит.
                ***
Ця краса відроджена
В радощах проснеться,
І любов'ю сповнене,
Серденько заб'ється.
                ***
Вічну кригу сонечко
Променем утюжить,
Вір, народ нескорений
Люту зиму здюжить!