З 8 березня красуня!!!

Ярослав Шарах 5
З 8 березня красуня тебе вітаю!!!
Ніжних слів і щастя я тобі бажаю.
Для тебе чарівні квіти й зірки всі з неба.
Для тебе це весняне сонечко і промені для тебе.

Нехай лунає пісня, та очі твої сяють.
Привітання теплі душу зігрівають.
Добра, кохання, злагоди тобі бажаю,
Нехай любов і ніжність цілує, обіймає.

Сьогодні ти як квітка красива і квітуча,
Така чарівна, мила, радісна, блискуча.
Усього найкращого я тобі бажаю!
З 8 березня красунечко тебе вітаю!!!

2023р.
Ярослав Шарах.