23, посвещение, Снежни стихове валят, Литатру1

Величка Николова -Литатру 1
Снежни стихове валят
Автор – Величка Николова – Литатру1
(Посветено)


Изтръсква си кожуха Сечко,
летят кристалчета от сняг.

Валят връз мен и теб, полечка…
и хич не спират своя бяг.

А ние с тебе крачим, крачим
по белоснежни върховЕ.

Край нас мънИчко гардже грачи:
- Бог пак ви праща стиховЕ…

Лита1