Ностальгiя

Тамара Ненчина
Я озирнулась, ідучи, на старий дім...
Яким же став стареньким він і покосився.
Родючий мамин сад залишився один
І наша гордість-виноградник вже зносився...

Давно тут моя мама не живе.
Знайшла вона притулок собі інший,
І стежкою пішла в буття нове,
Залишивши обійстя, наче сніг торішній....

Життя її - це незабутній добрий слід,
Вона в онуках знову відродилась.
Скрипуча хвіртка виводить жалібний сонет...
Щаслива, що дитинство знов наснилось.