23, Трима в любовта

Величка Николова -Литатру 1
(„Ти лека нощ ми каза, мила,
Но лека ли ще е нощта… „)
 *

Трима в любовта
(Аз, ти и тя)
Величка Николова – Литатру1


Ти „добър ден” ми каза, мили.
Дали ще е добър деня,
щом мислите ти лекокрили
летят към другата жена?!

Днес погледът ти все ми бяга.
Ти се обръщаш на страна.
А моето сърце се стяга
от усета, че съм сама.

Ти „добър ден" ми каза, мили
и аз отвърнах „добър ден”,
но трима знаеме, любими,
Че той не Е добър за мен.

Литатру
24.1.2018
08:05