Ох... и мудёр, наш - ротный старшина!

Ильмир Вагапов
( Ох... и "мудёр", наш
       - ротный старшина!... )
- "Прибудуть - "лэопарди"...
в "ВэСэУ"! Ох... як мы рады!
Тады, "москаль"... получить, усё
- зполна!
- "Нам говорилы... що лытають
- "лэопарди"!
А ви... що скажете, на это
- старшина?"
- "Ви що, сдурэли?... Я, того
ишчё - нэ бачив!"
- "А, нам... майор сказав :
- "Лытають... аки - птычки!"
- "Ну, да...лытають- "лэопарди",
як - "апачи",
вины, лытають над землэй...
нызэнько - тильки..."