Люды.. схамениться

Людмила Писарева
Ой схамениться,люды...годи вже стриляты!
Вы зрозумийте..уже досить убываты!!
Ця незакинчиться вийна,люды,добром
Топэрэстаньтэ рушить всэ,йты напролом!

Вы тилькы вдумайтэсь,що робымз вамы,люды
Стриляем,бъемось,зныщуем всэ всюды
Скилькы життив,зовсим бэзвынных загубылы?
Нэвже цього мы,з двух сторин,люды,хотилы?

Нэвже ось так свое майбутне прэдставлялы?
Колы сыдилы на Майдани,та спивалы....
Хтоб миг подуматы,що выйдэ бида з того
Що знищим стильки мы народу,сами,свого!

Та схамэниться,люды,годи воюваты!!!!
Бо нэ диждэмось мы своих  сынив до хаты
Бо нэ всмихнуться диточкы до нас николы
Повстаньтэ,люды,проты цого произволу!!!