180. Молюсь за тебе...

Ганна Горбатюк
Молюсь за тебе, наша Україно,
Завжди благословенний Богом край!
Ти на землі одна така, єдина
І Божу руку ти не відпускай!

Якщо ти перед Богом завинила,
В молитві на коліна ти ставай!
Якщо Його любов’ю не цінила,
Про прощення Всевишнього благай!

Його рука скарає і осудить,
Бо, може, того й треба - так і знай!
Та Бог тебе й обійме, й приголубить,
Тож руку ти Його не відпускай!

Молись, щоби послав благословення,
Щоб знову зацвіли твої сади,
Виконуй всі Його Святі веління,
Проси, щоби уникнути біди!

Молись! Молись! Нехай здригнуться гори
І Бог тебе почує і простить!
Молись! Молись! Свій зір направ угору
І Бог своїх дітей благословить!