Ad hominem

Марина Обрайен
Ab imo pectore
Ab ovo usque ad mala
Absit invidia verbo
Absit invidia
Absit omen
A linea
A capite ad calcem.
Ad hominem

A mari usque ad mare
una - quia hoc verbum exclusivum quamdam habet
singularitas
.................
Acta diurna...

04.03.2023