5марта 2023

Галина Максимова 6
Пам'ятаємо загиблих в Запоріжжі...і не тільки...

Навіки сховали завали подружжя :
Камілу, Іллю, ангеля Евеліну...
Цим " п " хизувався : "Який-бо я дужий -
Ось ТАК я чавитиму всю Україну!"

... Свистять смертоносні ракети щоночі,
Не сплять Запоріжжя, Дніпро і Донбас.
"Досягнень " яких ще потвора ця хоче?
Жахіття, кров, сльози чатують на нас...

Росія...росія... За що і навіщо
Ти землю мою зг'валтувала за що???
Чи розум покинув, а замість...щось свище?
Для тебе ЛЮДИНА, як завше...ніщо...

Весна не пробудить твою мертву душу,
Бо звірство застрягло навіки у ній.
Не божеє слово сказати я мушу :
Бажаю й тобі смертоносних подій!

Хай рік 23-й напружить всі сили-
Змете за кордон всіх ординців рф!
Хай будуть святими загиблих могили...
Прийде Перемога -- життя її верх!