Ти

Белякова Светлана Николаевна
Ти розпещений став,зарозумілий,
але для мене ти самий рідний, милий...
Змінюються пори року,
але я ніби топчу толоку...
Щастя ходить поруч, манить,
серденько зваблює,
малює душевну мить...
Любові відкриває дорогу,
у цю вже холодну,
осінню пору...