З днем Енергетика! укр

Владмих Польский
Шановні енергетики, ВІТАЮ!!
З днем енергетика, який тепло несе!
На вашу славу пісню заспіваю
Про те, як вдячні всі вам і за все!

За те, що попри те, що дуже складно
Країні нашій зараз на часі,
Ви не розводили руками безпорадно,
А як один були на праці всі!

Бомбардування вас не налякало,
Кордон до себе вас не заманив,
А та зухвала орківська навала,
Яка щось там собі із себе мала,
Лише добавила великих сил приплив!

Що тут казати, якщо навіть взимку,
Коли блєкаутом вражина нас лякав,
То вашу працю, впевненість, підтримку
Та дух незламний кожний відчував!

Хай що було, на місці ви своєму -
На бойовому важкому посту!
Засновники нового Віфлеєму!
Творці до Миру світлого мосту!

Хай буде що, затемнення, потопи,   
Хоч що, хоч майже непроглядна мла!
А ви на варті стоїте Європи - 
На охороні СВІТЛА і ТЕПЛА!

Це побажання «220» та контакта!
І хай мій вірш доволі дуже прост,
Для всіх цей вірш - затвердження по факту,
Для енергетиків - нехай це буде ТОСТ!