Listen to your heart, listen to your soul слухай с

Тимофей Павлов 3
Listen to your heart, listen to your soul
"слухай своє серце, слухай свою душу"

Пісня на англійській та українській мові
The song is in English and Ukrainian

The path may be winding, the road may be long,
But with each step, you'll become more strong,
You have a purpose, you have a goal,
Listen to your inner voice, it'll guide you to your soul.

Chorus:
Listen to your heart, listen to your soul,
Something in your mind, something in your own,
Everybody listen, listen to their dreams,
Everybody listen, listen to their streams.

Don't let anyone tell you who you should be,
Or what you should do, or what you should see,
You are unique, you are one of a kind,
Listen to yourself, and you'll find what you'll need.

Шлях може бути звивистий, дорога може бути довгою,
Але з кожним кроком ти станеш сильнішим,
У вас є мета, у вас є мета,
Прислухайтесь до свого внутрішнього голосу,
Він приведе вас до вашої душі.

Приспів:
Слухай своє серце, слухай свою душу,
Щось у вашому розумі, щось у вашому серці,
Кожен слухає свої мрії,
Кожен слухає їхні потоки.

Не дозволяй нікому говорити тобі, ким ти маєш бути,
Або те, що ви повинні зробити, або те, що ви повинні побачити,
Ти неповторний, ти єдиний у своєму роді,
Прислухайся до себе, і ти знайдеш те, що шукаєш..

Приспів:
Слухай своє серце, слухай свою душу,
Щось у вашому розумі, щось у вашому серці,
Кожен слухає свої мрії,
Кожен слухає їхні потоки.