Восьме березня

Татьяна Алексеева 17
 Восьме березня в моїй душі розквітло.
 Навкруги сьогодні шоколадний смак.
 Восьме березня - тюльпани, ніжні квіти.
 Сонце світить, відкриваючи нам шлях.

 Восьме березня, як тортик з білим кремом.
 Так смакує свято з присмаком весни.
 Всі жінки, дівчата люблять атмосферу,
 Коли музика, коханий і вірші.

 Восьме березня - помада, тіні, вечір.
 Вже повітря відчуває світ тепла.
 Обіймає тінь мелодії за плечі.
 Восьме березня, як танго або гра. 

 Восьме березня у серці відчуваю,
 Але хочеться до Харкова мого.
 Я так сильно і давно його кохаю.
 Восьме березня - чудове, як вино.

 08. 03.  2023.