***

Елена Полищук -Зелинская
Не треба квітів, не вітай!
Не рви, тюльпанів юних шкода.
Облиш отой квітучий рай
Ще мить й настане перемога.

Й розквітне наш вишневий сад
Із сонцем  посміхнеться Україна
Не буде з неба литись Град
На села вже не полетять лавини.

Додому вчасно прилетять птахи
З країв далеких вернуться родини
І разом дружньо  за  столом
Чекати буде мати  сина.

Й повернуться додому  ластівки
Знайдуться  безвісти пропавші
Прийдуть із поля бою захисники
Помоляться за всіх пропащих.