сусiди

Юнона Валентиновна
вони перейшли наші кордони
в пошуках власної смерті
i вбили моїх сусідів
і сусіди тих вбитих сусідів
пішли боронити землю
від них

і відкрилося всім
що насправді немає
ніяких кордонів
як і смерті немає
що ми всі частини
єдиного безкінечного
і тому рівновеликі
і тому ніхто нікому
не вороги
і повернулися ріки
в свої береги