Геть

Николай Чельтер
Геть не потрібні тілу й крила,

    Коли душа в скорботі звила,
   
        Й усе життя-пустий непотріб,

            І все одно: воля чи погріб...

Й зітхнути важко вкрай, не сила,
Коли на серці льоду брила,
Не відчуває тіло й пліті...
Сприйняти б смерть цієї ж миті.



Прим. фото з інтернету