Жiнка, що пише

Елена Эшвович
Жінка, що пише, як кава - міцна й солодкава.
Завжди в кишені знайдеться гаряче слівце.
Є і кориця в запасі, є й інші приправи.
Слово такої - не птах, а її олівець.

Той олівець - і характер упертий, і зброя.
Як не ламай - не зламаєш, допоки жива.
Жінка, що пише, здебільшого ладить з собою,
Хоч і бувають гіркими, як кава, слова.