У Божого тепла нема денця

Людмила Дзвонок
Як хочеться зігріти кожну душу,
Як хочеться донести їй тепло,
Знайти слова я в серці своїм мушу…
Нехай в душі би Слово* проросло!

Де Боже Слово, там душа зігріта,
Там впевненість, надія, духа зріст,
В Нім Божою любов'ю оповита,
Куди б не йшла, із Богом іде скрізь!

Бог іноді її і переносить,
Де змоги обмаль, силоньки нема,
І жде терпляче, як заплодоносить,
Тоді радіє, серцем обійма!

Як хочеться зігріти кожну душу…
Найкраще Бог всі душі зігріва!
Молитвами Бог з серця камінь зруше,
Прошу Його, щоб Він творив дива!

А як душа відкриє Богу серце,
Почує те, що тільки Бог дає,
У Божого тепла немає денця,
Бог є Любов, Себе нам віддає!
                11.03.2023.

*"Споконвіку було Слово, а Слово в 
Бога було, і Бог було Слово" -
   Біблія, Івана 1:1.