11 марта 2023

Галина Максимова 6
Вже дожила я до двох сімок,
Пізнала смак життя-буття,
Відчула щемність слів-обнімок...
... В цей день не буде вороття...

Збігають повз роки і дати,
В серцях зарубки від значних.
Як добре щирих друзів мати!
Завжди молитимусь за них...

Люби, Тамари, Валі, Віри,
Володі, Віті, Вані -- ви
Додаєте зусилля крилам -
Нестримним кроком йду новим!

Слова від серця і до серця
Вливають радість весняну!
Бальзам їх з чистого озерця!
Коли ж я друзів спогляну?!

Ми зустріч нашу всі чекаєм
Після війни ... Після війни,
Коли над містом день засяє,
Пощезне дух від сатани!

... Я щиро вдячна за вітання
Вам, дорогі мої і милі!
Хай буде спокій на світанні!
Хай МИР несуть високі хвилі!