АРЗ-84 Боковий та Зворотнiй Зiр й Третье Око

Юрий Сафроненко
АРЗ
Боковий та Зворотній Зір й Третє Око.

Зір є основним та головним Порталом між нашою свідомістю та оточуючим світом.

Проте фсі ототожнюють зір тільки з очима, що є хибною уявою.

Очи є органом отримання оптичної інформації... але не тільки отримання...
Очи також ВИПРОМІННЮЮТЬ... шось...
Дзеркало Душі...
 
Ща дошкрябаю...