Сагынам

Рябина Хат
Иртэн торсам, кичен ятсамда
Уйлар белэн сина талпынам
Бер жавап юк синен яклардан
Тузэ алмас халдэ сагынам.

Бары чынлап сойгэн кеше генэ
Кичэ ала утмэс юлларны
Нигэ бирден тотмас вэгъдэлэрен
Ялгыз уткэч, матур елларны.

Бер карарга инде килэ алмыйча
Утте инде купме вакытлар
Мин хаманда эле жавап котэм
Ике якта безнен язмышлар.

Ярату хислэрен бэлки аздыр
Тормышында мина юк урын
Сак-сок кебек аерым ояларда
Жырлыйбыз шул мэхэббэт жырын.

Котэ-котэ сунэр ометлэрем
Сина гына булган хислэрем
Бугендэ язмыштан бэхет котэм
Телэмим ялгызлыгын кичлэрнен!

БЕЗ ТЕБЯ ПРОХОДЯТ ДНИ.
БЕЗ ТЕБЯ ПРОХОДЯТ НОЧИ.
ХОТЬ ЧТО НИБУДЬ ТЫ НАПИШИ.
Я ВЕДЬ СКУЧАЮ ОЧЕНЬ-ОЧЕНЬ!!!

БЕРЕГИТЕ ЛЮБОВЬ И ЛЮБИМЫХ И БУДЬТЕ СЧАСТЛИВЫ!