Хочу залишити тво поц лунки

Кэтрин Виен
Хочу залишити твої поцілунки
У вигляді тату на моєму тілі.
Пам'ятаю як ти залишав візерунки,
Малюючи пальцями на шкірі.

Як час завмирав і не було нікого,
Тільки ти і я,
Наше кохання навколо
Та наше швидке серцебиття.

Я засинала в обіймах теплих,
Слухаючи голос твій ніжний.
На столі недопитий вина келих,
А на вулиці досі сніжно.

Рука тягнеться тебе обійняти,
Але я в одномісному ліжку.
Я знов почала в кохання грати,
Перечитавши романтичну книжку.