Притяжение

Татьяна Маркова 3
   Н.Бидненко
Неймовірна потужність у твого притяжіння:
Ось обіцяна зустріч… Де ж узяти терпіння,
Щоб, тамуючи радість, не летіти наосліп…
Ти – дрейфуючий айсберг, я – прикутий півострів.
Б’ється сонце в полоні в льодянім твоїм тілі.
Біль розламує скроні – щось змінить ми не в силі.
Невмолимі, як Вічність, ці закони природи:
Суша б тримала міцно, та несуть тебе води.
Ти розчинишся тінню, хвилі спомином втішать…
Та в твоїм притяжінні я навіки залишусь.
***
Непонятна мне мощь твоего притяжения:
До обещанных встреч где взять  мне терпение,
Чтобы радость глуша, не лететь бы мне! Просто
Ты - дрейфующий айсберг, я - Цепной  полуостров.
Бьётся солнце в плену - в ледяном твоём теле.
Боль взрывает виски – всё менять мы хотели.
Но неумолимы законы природы:
Держит суша меня, а тебя несут воды.
Растворишься ты тенью, волны память утешат.
Но в твоём притяжении я останусь навечно