Той панск сад дзе пел сала...

Михаил Кортелёв 2
Той панскі сад дзе пелі салаў'і,
Той панскі дом, што недалеч за ім,
Час паглынуў, як паглынае дні,
Як паглыне ён гэтыя радкі.

Быў Козі Рог, была сажалка, сонца,
Але ж жыццё людское не бясконца,
У ім абарвалась роду падаўжэнне
І хатняе, набожнае маленне...
-09.03.23.