Любов - Основа свiту!

Валентина Руда
Любов - не просто почуття,
Любов - Основа світу!
Без неї він давно б упав,
Земля зійшла б з орбіти!

Пройдуть імперії, віки,
Досягнення епохи,
Все кане в вічності піски,
Забудеться потроху....

Але Любов - жива мета,
Це зміст, і запорука...
Що в нас ще буде майбуття,
І Бог подасть нам Руку...

Як низько б Каїн не упав,
І світ - як та Гомора,
Є ті, хто совість не приспав,
І світло ніс угору!

Є в серці царство темноти,
А є любові царство!
І ці роз'єднані світи
Не можуть бути разом!

Якщо любов не змиє зла,
Воно затопить всесвіт...
За правду хто в проломі став -
Той буде воїн честі!

Хай переможе лиш Любов!
Бо це - життя для світу!
Вона - основа із основ,
Як мати своїм дітям!

Люби, мій друже, від душі,
Неси вогонь до віку!
Випалюй темряву в собі,
Течуть хай світла ріки!!!

18.03.2023.  м. Київ, Україна