Беларусь

Людмила Мищенко
Мне мроiцца Палессе у Беларусi,
Дзе ноччу зоркi калыхаюцца у паветры,
Свiтанак разгараецца на ветры,
А увечары туманы, бы абрусы,
Сваiм пакровам бераг накрываюць...
З зямлi дыханне воблакi калыша,
Зарнiцы  луг за вёскай азараюць...
Няма на свеце месца сэрцу блiжэй!