Дивлюся на Маяк

Людмила Дзвонок
Зібрала свої нерви у один кулак,
І тисну пальці, що закам'яніли,
Дивлюся я туди, де мій Господь - Маяк,
Не чула болю, пальці не боліли!

Він світло подає*, щоб я не збилась з шляху,
Бо думає про мене, Він Дороговказ,
І руку подає, щоб я була під дахом,
А я стараюсь виповнить Його наказ:

Держатися за Нього, мужніти у дорозі,
Молитися постійно, бути на зв'язку,
І спокій мати завжди, навіть у тривозі,
Вклоняюся з пошаною своєму Маяку!

... Яке це щастя знати Того, Хто наймудріший,
Хто люблячий, всесильний, Хто донею зове,
І Хто тебе ніколи ніде вже не залише,
Хто вводить у Свій дім, веде в життя нове!
                19.03.2023.
*"А це звістка, що ми її чули від Нього
і звіщаємо вам: Бог є світло, і немає в Нім
жодної темряви!" -
     Біблія,1 Івана 1:5