Про вiчне

Виктория Гребенюк Роженкова
Про вічне...

Змінила зачіску і стиль,
Все більше думаю про вічне...
В душі моїй раптовий штиль,
Хоч все довкола є трагічним.

Такий собі переворот,
Думки щодень віщують тишу.. .
Господь вберіг від нечистот,
І я в смиренні  біль залишу...

Ось так в своєму каятті,
Я проведу всі дні і ночі.
Хоч,як би сталось у житті,
Я так прожити ще раз хочу...
19 03 2023 р
Вікторія Г Р М
,