Вiдчувала

Татьяна Алексеева 17
 Я тебе відчувала,
як можна відчути небо.
 Мені боляче жити
без твоїх думок, без тебе.
 Я почула твій голос
у жовтні, що ще зі мною.
 Я так хочу до тебе,
але на заваді зброя.

 Я тебе відчувала,
як можна відчути сонце.
 Ти в поезії моїй - молитва
przed Wielkim Postem.
 Я в листопаді, ніби
щеня заглядало у очі.
 Без віршів вже зникає все.
Вже зникають ночі.

 Я тебе відчувала,
як можна відчути вітер.
 Я тебе пам'ятаю,
рядки твої з ніжних літер.
 Ти наснився мені.
Rozmawialam z tobom
bardzo dlugo.
 Безперервно хотіла тебе
відчувати і sluchac.

 Я тебе відчувала,
як можна відчути світанок.
 Ти мене обійняв тоді смачно
із присмаком кави. 
 Я ніколи в житті не забуду
твій дотик, цілунки.
 Вони були моїми,
хоча і були досить krotki...
 
 19. 03. 2023.