Все мине

Тамара Базилевская
Сьогодні скрутно нам  і важко,
Та все мине, мов  сни страшні,
Й розквітнуть на ланах ромашки
Після  війни…
   
Велика  матінка-Росія
В обійми  прийме нас свої,
І небо буде синє-синє
Після війни…