Думк кудлатыя...

Михаил Кортелёв 2
Думкі кудлатыя,
Грэбнем не роўнены,
Быццам заклятыя,
Цягнуць вяроўкаю.

Усе, вы, няўрымныя,
Неўтаймаваныя,
Жыцьцём пакліканы,
Наканаваныя.

Быць ці ня быць мне,
Як, вас, адбіцца
У жыцьці палымнеючым,
Жыцьці чараўнічым?
-12.03.23.