close to the edge

Анатолий Ник Галич
                "Где нет ничего и не будет -
                Лишь там свобода живет"


Колись було так
Що не було нічого
А потім з'явилося все
Чи залишилось в кожному з нас
Хоч щось з того першопочатку
Чи можливо повернутись туди
Де був лиш тоді
Коли не існував
Чи буде час
Кращий за цей
Щоб дізнатись.. ?