23, Моята истинска биография самоирония

Величка Николова -Литатру 1
Моята истинска биография
(самоирония)
Величка Николова - Литатру1



Била съм старша мед. сестра, била съм също и директор.
Тогава всеки подразбра, че мога да творя проектор.

Не съм с медали на поет, не съм с медали на художник.
Не мога да творя портрет и не рисувам на триножник,

но нежни ангелчета в мен напират силно, да излитат.
Те спретват бързо нов куплет и стих, и живопис изплитат.



Величка


*ФОТО - Величка - с пагончетата.