23, stihi. ru

Величка Николова -Литатру 1
Stihi.ru
славянски и въобще – световен обединител
за литератори (автор – Величка Николова – Литатру1)
(октава)

НавЪн е снЕжно и е скрЕжно.
В stihi.ru нЯма лЕдовЕ!
ЕднА ръкА – вълшЕбна, нЕжна
Ни пУска, пУска стИховЕ.
Тук зА поЕтите е прОлет!
И тЯ е вЕчна и с копнЕж!
МилиОни стИхове са в пОлет –
СплотЯват ни за вЕковЕ!

Величка(Литатру1)


ФОТО: Фотограф - Литатру: Както перголата в двора СПЛОТЯВА РОЗИТЕ,
                така stihi.ru СПЛОТЯВА ЛИТЕРАТОРИТЕ!