Ба носех. На таджикском языке

Абдукаюм Мамаджанов
Дидам, ки дар хар маърака ту дил бикшоди,

Бар хешу бегонагон маслихатхо доди,

Аз пурдонии ту мардум дар хайрат мудом,

Лек оё аз умри гузаштаат худ шоди?