Весняний дощ

Наталия Ехлакова
Весною навіть дощ веселий,
а не такий як восени.
Дрібненький,лагідний, тихенький
співає пошепки пісні.

Неспішно заграє із сонцем,
лоскоче промені густі,
немов бешкетник стукотить в віконце,
за мить ховається в  хмаринках,
в далекій  вишині.

Він ніби скучив за землею
за довгі зимні сніжні дні
і навесні, немов дитя маленьке,
дарує посмішки свої.