Фiзкультурнiк. беларуская мова

Татьяна Домаренок
Каця і Галя – гарэзы-сяброўкі
Любяць спартыўныя трэніроўкі.
Раюць яны і табе – не лянуйся,
Стань фізкультурнікам – трэніруйся.

Адарваць ад смартфона не спатрэбіцца ўрач,
Калі выйдзеш у двор, пагуляеш у мяч.
Палюбі ж ты канькі ці паездкі на ровары.
Будзеш дужым заўсёды тады і здаровым.

24.03.23