Собi коханiй

Наталия Рыбальская
Ще одна намистинка в намисто мого життя...
***
В дитинстві день народження це свято.
Але, коли тих свят було багато,
Коли гортає дати рік за роком
Мій календар, пришвидшуючи кроки,
То є бажання зупинити час...

... І зазвучить гучний веселий вальс,
І я кружлятиму пір'їнкою легкою,
Притримуючи сукні шлейф рукою,
Довірившись обіймам чоловіка -
Щаслива і для радості відкрита...

На жаль, та двічі не зайти у ріку,
І все ж душа - вона не має віку.
Лишається з дитинства молодою -
Дивчиськом із русявою косою.