Виходь на лови

Маргарита Метелецкая
      Моє зневладнене стило
      Втомилось скрапувати болі
      У цій розбурханій юдолі,
      Де тільки чорне й сіре тло.

     Заціпни, душе, і не плач,
     Занурюйсь в незнищенний спокій,
     Богоприсутній світ допоки
     Не виплекає слів: "Пробач!"

     Життя минуще - це затям.
     Пробач всім, стомлений метелик,
     Бо вже й знесилився Ангелик,
     А ти - не втомлюйся Життям!

     Замкни тривоги і напасті -
     Виходь на лови миті щастя!