Наш свiт

Николай Чельтер
Наш світ чудовий має устрій;
Я  не про витівки індустрій.
Наш лікар, отже, має користь,
Як ми хворіємо натомість;

Юристу добре теж тоді,
Коли ми з вами у біді;
І слюсар СТО радіє,
Коли авто твоє чадіє;

Так, копа тішить лиш порушник,
Не любить він охайних, слушних;
І тільки злодій без злорадства
Зичить добробуту й багатства.