Шлях добра

Владимир Солошенко
Всім нам доля дарує літа,
Та для кожного різні вони.
Якщо після життя пустота,
Те життя теж не має ціни.

Проживи все життя не дарма,
Подаруй для людей ти добро.
Адже ліпшого шляху нема,
Твої діти продовжать його.