Каламбур на беларускай мове - 197

Леонид Ганчаров
Каламбур пра гарантыі дырэктара базы

Перавыканаць план, як заўжды, ён  ЖАДАЎ   
І свае абяцанні вось тут ён ЖА  ДАЎ:
"І зламаным іржавым цвікам, і БЛЯШАНЦЫ      
Гарантуем жалезна на базе, БЛЯ, ШАНЦЫ!"

*****
Каламбур про гарантии директора базы

Перевыполнить план, как всегда, он желал
И свои обещания вот здесь он же дал:
"И сломанным ржавым гвоздям, и жестянке
Гарантируем железно на базе, бля, шансы!"