Тропка, стопка, ступка и трубка

Николай Бушенев
- Тропка, тропка, тропка...
- Троп!

- Стопка, стопка, стопка...
- Стоп!

- Ступка, ступка, ступка...
- Ступ!

- Трубка, трубка, трубка...
- Труп!

31 марта 2023 г.