Невже?

Дарья Тимошенко
Про що хотів ти говорити? -
Я не злякалась, не втечу.

Піде розмова знов про квіти?
Тут різних квітів досхочу.

Невже ти досі маєш плани,
Які вже випробував час?

Дарма. Довідайся про рани
І не тримай надій про нас.

Я не жартую, мала клопіт,
Іще не впоралась, як слід.

Тому й прискорюю твій допит,
Щоб не розтанув в серці лід.